Life.panorama.am-ը գրում է.
Կաթը հայտնի է իր բազմաթիվ դրական հատկություններով: Կաթի առավելագույն ազդեցության համար անհրաժեշտ է կաթին ավելացնել 1 ճաշի գդալ մեղր:
Ահա թե ինչպիսի դրական ազդեցություն է ունենում մեղրով կաթի օգտագործումը օրգանիզմի վրա:
1. Լավ քուն: Փոքր քանակությամբ գլյուկոզան օգնում է նվազեցնել ուղեղի ակտիվությունը և պարգևում է հանգիստ քուն:
2. Էներգիա և կենտրոնացում: Ամեն առավոտ մեկ բաժակ նուշի կաթը՝ երկու ճաշի գդալ մեղրի հետ միասին կբարձրացնի էներգիան, որն անհրաժեշտ է ողջ օրվա համար: Կովի կաթը հարուստ է բազմաթիվ հանքային նյութերով և վիտամիններով, սակայն առավել օգտակար է նուշի կաթը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ