Շաբաթ, 06.12.2025, 09:41
Ողջույն Հյուր | Գրանցում | Մուտք

12blog.ru

Որոնել
Միացեք մեզ
Օրացույց
«  Հունիս 2015  »
Երկ Երք Չոր Հնգ Ուրբ Շաբ Կիր
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Գրառումների պահոց
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 2
Հյուրեր. 2
Անդամներ. 0
Գլխավոր էջ » 2015 » Հունիս » 7 » Դդմիկի դիետա. 9 կանոն արագ և կանոնավոր նիհարելու համար
00:46
Դդմիկի դիետա. 9 կանոն արագ և կանոնավոր նիհարելու համար

Դդմիկի դիետա. 9 կանոն արագ և կանոնավոր նիհարելու համարLife.panorama.am-ը գրում է.

Դդմիկի դիետան, ինչպես և վարունգի դիետան, համարվում է ամռանը նիհարելու լավագույն դիետաներից մեկը: Դրա շնորհիվ կարելի է  ազատվել  2-3 կիլոգրամ ավելորդ քաշից: Դրա հետ մեկտեղ դդմիկի դիետային հետևելը դժվար չէ, քանի որ դդմիկով կերակուրների հսկա ճաշացանկ կա: 

Բացի այդ այս բանջարեղենը բավականին էժան է: Դդմիկի դիետային հետևել կարելի է   մի քանի շաբաթ: Գլխավորը՝ չմոռանալ կերակրացանկի բազմազանության մասին, որպեզի օրգանիզմում չառաջանա օգտակար նյութերի և վիտամինների դեֆիցիտ:
 
Դդմիկի դիետայի օգուտները.
1. Դդմիկը ունի միզախթանման գործառույթ, հետևաբար դդմիկի դիետան կարող է նպաստել օրգանիզմից ավելորդ հեղուկի հեռացմանը:
2. Դդմիկը ամենադիետիկ և բուժիչ բանջարեղեններից  է, հատկապես օգտակար  է  շաքարային դիաբետի, աղեստամոքսային հիվանդությունների, լյարդի, լեղապարկի և սրտի  խանգարումների դեպքում:
3. Այն  օգնում է  հեռացնել օրգանիզմից  խոլեստերինի ավելցուկը:
4. Այն նաև նպաստում  է նյութափոխանակությանը, մարսողությանը, օգնում ազատվել ստամոքսում ծանրության զգացումից:
 
Դդմիկի դիետայի 9-ը կանոններ
 
1. Ընտրեք ոչ մեծ դդմիկներ՝ 20-30 սմ, մի կեղևազրկեք այն, որպեսզի չնվազեցնեք օգտակար նյութերի քանակը
 
2. Կերեք հաճախ և քիչ. 5-6 անգամ օրական՝ 200-250 գրամ չափաբաժիններով
 
3. Համատեղեք դդմիկը այլ ուտելիքների հետ, մի մոռացեք մրգերի մասին: Ընդհանուր առմամբ օրական պետք է ուտել 5-6 տեսակ մրգեր և բանջարեղեն
 
4. Մի բացառեք ձեր սնունդից սպիտակուցները. Պատրաստեք ձուկ, թռչնամիս, միս, ոչ յուղոտ կաթնաշոռ:
 
5. Իսկ քաղցրեղենից, երշիկներից, ապխտած մսեղենից պետք է գոնե դիատեյի ընթացքում հրաժարվել
 
6. Պատրաստեք դդմիկը շոգեխաշելով, տապակելով և այլ ձևերով: Սակայն պատրաստելուց որքան հնարավոր է քիչ օգտագործեք աղ և ճարպ: Օգտագործեք ձիթապտղի կամ կտավատի յուղ:
 
7. Հավելումներից նախընտրեք յոգուրտը, կիտրոնի հյութը  և առանց ճարպի թթվասերը:
 
8. Խմեք ոչ քաղցր և օգտակար ըմպելիքներ. ջուր  առանց գազի, կանաչ թեյ, կոմպոտ առանց շաքարի:
 
9. Մի  օգտվեք դդմիկի դիետայից, եթե ունեք երիկամների կամ ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ:

 

Դիտումներ: 1373 | Ավելացրեց: Lev
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
<